Signe Eeg kan opleves på lørdag på Amerika Plads. Arkivfoto
Signe Eeg kan opleves på lørdag på Amerika Plads. Arkivfoto
Tema: in

Guide til gratis jazz

Masser af koncerter på Østerbro i løbet af jazzfestivalen. Her er en guide til nogle af dem, som ikke koster penge, på festivalens første dage.

Lige om lidt er vi midt i en jazztid, og København vrimler med koncerter i mange prisklasser fra på fredag. En hel del er dog gratis, det er ganske brugbart, både hvis man vil spare penge og/eller, hvis man gerne vil have muligheden for at gå til og fra musikken. Her er tre af de gratis koncerter på Østerbro på jazzfestivalens første dage:

Emil Otto Duo kan opleves på Restaurant Under Uret i Øster Farimagsgade på festivalens første dag, fredag 5. juli klokken 18. Emil Otto Duo består af pianisten og vokalisten Emil Otto og Jonathan Bruun på trombone.

På Amerika Plads er der to koncerter på lørdag 6. juli. Først er der børnejazz med Jeppe & Jazzhyænerne klokken 13, og klokken 14 er koncert med den anerkendte sanger Sine Eeg og hendes band.

Melchios Plads byder på flere koncerter i næste uge, blandt andet Henrik Bay Trio mandag 8. juli klokken 15. I løbet af den koncert overrækker Østerbro Lokalråd året kulturbuket til ildsjæle, som gør en indsats for kulturlivet på Østerbro.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Jazz under åben himmel ved Nyhavns mindeanker

Søndag byder kaffebaren Impact Roasters ved Langgade Station på lækker kaffe og lækker intimjazze med Trio Bontempi

Må vi byde på en søndag med lækker kaffe og intimjazz?