II de næste to weekender er der asfaltarbejde på Gammel Kongevej, så den bliver lukket for trafik.
II de næste to weekender er der asfaltarbejde på Gammel Kongevej, så den bliver lukket for trafik. - Foto: Martin Sørensen

Like 👍

Asfaltarbejde lukker Gammel Kongevej i to weekender

 

VEJARBEJDE: Gammel Kongevej har været en hårdt prøvet vej med besøg af vejarbejde fra både Frederiksberg Forsyning og kommunen, men nu er forsyningen ved at have afsluttet deres arbejde, og så mangler vejen kun asfalt på vejbanen, så er den så god som ny. Og uden vejarbejde.

Men først skal asfaltarbejdet lige udføres. Det betyder, at Gammel Kongevej i to weekender bliver lukket for trafik i en periode, så arbejdet kan finde sted.

Asfaltarbejdet finder sted 6.-7. juli og igen 13.-14. juli mellem Falkoner Allé og Vodroffsvej, oplyser Frederiksberg Kommune. Arbejdet kommer til at ske i tidsrummet fra kl. 14.00-23.00 om lørdagen og fra kl. 7.00-23.00 om søndagen for at genere mindst muligt. Der vil i perioden også være begrænset parkeringsmuligheder.

Den 6.-7. juli bliver den gamle asfalt fræset af, og weekenden efter, 13.-14. juli, bliver der udlagt asfalt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Dragør Kommunes egen prognose fra foråret viser, at kommunekassen kan være tom i slutningen af 2020. Men så galt går det ikke, skriver S og DF i deres debatindlæg her.

DEBATINDLÆG – Dragørs økonomi: Nej, ulven kommer ikke

Rugby-pokalen gik til Holmen