Tre til weekenden

Vejrudsigten lover regn, men pyt med det. Her er tre ting til weekenden, der nok skal få dit weekendhumør op og ringe.

Drøm dig væk til Hawaii

Der skal mere end regn og kølige temperaturer til at afholde mig fra at spise is, og nu er det tilfældigvis sådan, at der er åbnet et nyt issted i Jægersborggade, som oser af sol og sommerstemning. Stedet hedder Banana og har lækre Hawaii-vibes, og isen er bæredygtig, vegansk og uden tilsat sukker. Så du kan tilmed spise den uden nogen form for dårlig samvittighed! Grib paraplyen, og kom afsted 🙂

Mæsk dig i bæredygtig, vegansk is i Jægersborggade 27.

Mæsk dig i bæredygtig, vegansk is i Jægersborggade 27. – Foto: PR-foto

Søg tilflugt i biografsalen

En tur i biffen er altid et sikkert hit, når sommervejret svigter, og lige nu kan du få dig et godt grin med den anmelderroste De Frivillige, som du kan se i Empire Bio i Guldbergsgade.

De Frivillige er et dansk komedie-drama med Anders Matthesen og Jacob Lohmann og handler om finansmanden og jetsetteren Markus Føns, som varetægtsfængsles for økonomisk svindel, men efter et brutalt overfald vælger han at gå i frivillig isolation sammen med de svageste indsatte. Her eksisterer et hieraki ledet af Niels – fængselskorets selvudnævnte leder. Markus opdager hurtigt, at vejen til det nemme liv på isolationsafdelingen går gennem netop koret, men Niels er ikke klar til at dele magten med nogen.

Smut en tur i Empire Bio og få et godt grin med filmen ‘De Frivillige’.

Smut en tur i Empire Bio og få et godt grin med filmen ‘De Frivillige’. – Foto: Foto fra Facebook

Fest med Raske Penge

Hvis du bare ikke er til regntøj og semivåde tæer, så er der ingen grund til, at du ikke kan få bydelen ind i din egen stue. Lokale Raske Penge er sammen med Klumben aktuel med en ny sang ‘Ska ska ik’, som er produceret i samarbejde med en række fede navne. Sangen er komponeret sammen med Pato Siebenhaar, Shaka Loveless og Benjamin Christensen Kissi synger kor, og den er mixet og mastereret af Stunn Gunn og TopGunn, som også har lavet dubversionen. Find den på Spotify, hæld noget koldt i glasset (evt. Faxe Kondi), skru op og dans rundt i stuen.

PS: Raske Penges hit ‘Bor Her’ om Nordvest holder stadig! God fest 🙂

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Søndag byder kaffebaren Impact Roasters ved Langgade Station på lækker kaffe og lækker intimjazze med Trio Bontempi

Må vi byde på en søndag med lækker kaffe og intimjazz?

Der er jazz og andre herlige oplevelser på Bakkehusmuseet.

Masser af jazz for hele familien og lidt mere