Foto: SOS Børnebyerne

Indre by kom til lommerne

INDSAMLING: Det var ikke kun mødrene, der blev husket, da det var Mors dag søndag 12. maj. I Københavns kommune samlede indbyggerne i Indre By 19.400 kroner ind til verdens mest udsatte børn, da SOS Børnebyerne samme dag havde landsindsamling.

En kærlig voksen er vigtig

Takket være det flotte resultat fra indsamlingen kan flere børn give deres mor et kram på Mors dag næste år. Det var indbyggerne i Københavns kommune med til at sikre. På landsplan blev der indsamlet knap fire millioner kroner til organisationens arbejde med at give flere børn et trygt hjem med kærlige forældre.

Ifølge SOS Børnebyernes direktør Mads Klæstrup Kristensen skyldes det flotte resultat, at det er nemt for danskerne at sætte sig ind i, hvor vigtigt det er for et barn at have en voksen, der passer på dem.

»Alle børn har brug for en voksen, der kan samle dem op, når de falder. Det kan de fleste danskere bakke op om,« siger Mads Klæstrup Kristensen.

Næste år afholdes SOS Børnebyernes landsindsamling søndag 17. maj. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Oudoor Surface – Fotoudstilling i DGI Byen

Fakta i Kingosgade får ‘frihedsgrader’