Frederiksberg var en stor hjælp for SOS Børnebyernes landsindsamling
Frederiksberg var en stor hjælp for SOS Børnebyernes landsindsamling - Foto: PR foto

Frederiksberg indsamlede 74.493 kroner

Indsamling: Da SOS-Børnebyernes landsindsamling løb af stablen 12. maj, samlede Frederiksberg 74.493 kroner ind til verdens mest udsatte børn og forældreløse. Det er netop blevet opgjort. På landsplan blev der indsamlet omkring 4 millioner kroner, som skal give flere børn et trygt hjem med kærlige forældre. Mads Klæstrup Kristensen, der er direktør i SOS Børnebyer, mener, at det flotte resultat skyldes, at danskerne kan sætte sig ind i, hvordan det er ikke at have en mor og far. »Alle børn har brug for en voksen, der kan samle dem op, når de falder. Det kan de fleste danskere bakke op om, og det mærker vi sådan en dag. Når vi står sammen på den måde, så kan vi gøre en kæmpe forskel for verdens mest udsatte børn,« siger han.

Næste år foregår indsamlingen 17. maj.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Debat: Imod fyring af dygtig kommunaldirektør

Eleverne spiste insekter og lærte om bæredygtighed.

Elever fik insekter på skoleskemaet