- Foto: PR foto

Få en på lampen i Nordhavn

Århusgade: Lumière Bricoleur holder lysudstilling på Århusgade 103 i Nordhavn. På udstillingen kan man se lampefirmaets arbejde det seneste stykke tid i en totalinstallation. Udstillingen er en blanding af kunst og design. Lumière Bricoleur er dedikeret til bæredygtighed og materialer findes som oftest i lokalmiljøet. Alle lamper er skabt i hånden. Lampefirmaets navn kommer af Einsteins relativitetsteori, som viste at lys er kernen i strukturen mellem tid og rum, samt den berømte franske antropolog Lévi-Strauss’ begreb ‘bricolage’. Hvis man kunne tænke sig en fremvisning, kan man få det efter aftale ved at kontakte lampefirmaet på: 29360070 eller info@lumierebricoleur.com.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Eleverne spiste insekter og lærte om bæredygtighed.

Elever fik insekter på skoleskemaet

Hver måned har Havneholmen en ny udstilling for vindueskiggere

Havneholmen opretter kunstgalleri for vindueskiggere