Eleverne spiste insekter og lærte om bæredygtighed.
Eleverne spiste insekter og lærte om bæredygtighed. - Foto: Nørre Fælled Skole

Elever fik insekter på skoleskemaet

Biskop Krags Vænge: Bæredygtighed er kommet på skoleskemaet på Nørre Fælled Skole. Eleverne har i den anledning spist insekter, fordi de er 100 gange mere klimavenlige end kød. 6. U på Nørre Fælled Skole har arbejdet med projekt om spiselige insekter og har både øget deres viden og madmod. Det har de helt konkret gjort ved, at virksomheden Bugging Denmark har installeret en insektfarm i skolens kælder, som eleverne har passet i otte uger. Eleverne har både opdrættet melorme og fårekyllinger. Hele projektet blev afsluttet med en høstfest, hvor eleverne serverede insekter. »Det har været virkelig fedt at prøve noget nyt og prøve sine grænser af. I starten var der ingen i klassen, der ville prøve at smage, men efterhånden er det nærmest blevet normalt. Jeg er også selv blevet meget mere modig i forhold til mad og andre ting,« fortæller 13-årige Malaika, der går i 6. U.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Frederiksberg var en stor hjælp for SOS Børnebyernes landsindsamling

Frederiksberg indsamlede 74.493 kroner

Få en på lampen i Nordhavn