Foto: Pressefoto

Cubansk musik støtter børn i Trinidad

Velgørenhedskoncert: Onsdag 3. Juli, klokken 20, kan du opleve Pachi & Lia, som er to fantastiske repræsentanter for cubansk musik. Deres stil er helt deres egen, men den har rod i Son, Salsa og Nueva Trova. Du vil opleve sprudlende musikalitet, virtuos sang og Pachis eminente guitarspil, der tryllebinder tilhørerne.

Mange har oplevet dem i deres smukke hus i Trinidad, hvor de indbyder mange af byens børn og unge til gratis musik- og sangundervisning. Duoen har udklækket flere store talenter, som derved får mulighed for en levevej, og duoens indtjening i Danmark går til netop dette arbejde.

Billetter til koncerten i Krudttønden, Serridslevvej 2, koster 125 kroner og kan købes via www.billetto.dk. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Debat: En første parkeringssejr for SF

Eistrup på efterskole: Det var her det hele tog fart