Det ser bedre ud, hvad angår konkurser, i Frederiksberg Kommune
Det ser bedre ud, hvad angår konkurser, i Frederiksberg Kommune - Foto: PR foto

Kraftigt fald i konkurser på Frederiksberg

Konkurs: Fra maj til juni måned er der sket noget drastisk i forhold til konkurser i Frederiksberg Kommune. Antallet af konkurser er nemlig faldet med over en fjerdedel – altså 30 procent færre konkurser lokalt. På landsplan ser det også bedre ud. Der var kun 457 konkurser i juli mod 638 i maj. »Konkurserne er i juni dykket meget i forhold til sidste år, og det bliver spændende at se, om næste måneds konkurstal fortsætter den positive tendens,« siger Kari Mette Almskog, Head of Business Development & Analytics fra Bisnode i en pressemeddelelse. Er du nysgerrig på konkurstal, kan du kigge videre på et interaktivt Danmarkskort her: www.bisnode.dk/kampagner/konkurser-juni19/.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Hver måned har Havneholmen en ny udstilling for vindueskiggere

Havneholmen opretter kunstgalleri for vindueskiggere

Københavns Kommune opfordrer private til at lukke for varmeanlæggene.

Københavns Kommune sommerlukker varmeanlæg