Sommerferien er begyndt i denne uge, og det samme er Feriecamp i Sydhavnen, der traditionen tro byder på et væld af gode oplevelser.
Sommerferien er begyndt i denne uge, og det samme er Feriecamp i Sydhavnen, der traditionen tro byder på et væld af gode oplevelser. - Foto: Arkivfoto: Klaus Sletting

Feriecamp: Hvad skal du bruge ferien på?

SYDHAVNSLØJER. Selv om solen for en stund har skruet ned for de allervarmeste grader, er der højtryk i de sjove ferieaktiviteter under sommerens feriecamp i Sydhavnen, der finder sted i ugerne 27, 28 og 29.

GRATIS SJOV: Børn og unge mellem 6 og 17 år, som ikke skal udenlands i sommerferien, er atter engang inviteret med til Feriecamp i Sydhavnen, hvor der venter tre uger med gratis aktiviteter i hverdagene.

Ferieløjerne begyndte allerede i går i Sydhavnen og fortsætter hele denne uge samt i uge 29 og 30, hvor forskellige lokale aktører byder inden for til et væld af sjove oplevelser. I denne uge foregår feriecamp på Karens Minde, hvor Børnekulturstedet byder inden for.

Dagene er delt ind tre daglige tidsintervaller, der hver især rummer tre forskellige aktiviteter, som man kan vælge imellem. Se her, hvad programmet byder på i uge 27:

Klokken 10.00

  • Byggeværksted med Børnekulturstedet Karens Minde

  • MGP Showdance med Performance Art

  • Street Games med Hele Vejen Rundt

Klokken 12.00

  • Byggeværksted med Børnekulturstedet Karens Minde

  • Parkour med Street Movement

  • Mad med insekter med Børnekulturstedet Karens Minde

Klokken 14.00

  • Baldans med Multibyen

  • Futsal med København Futsal

  • Street Art med Børnekulturstedet Karens Minde

Udover det faste dagsprogram byder resten af uge 27 også på disse sjove indslag:

Onsdag er der både mulighed for en tur på ponyryg og for at lytte til Hipsomhap

Onsdag er der både mulighed for en tur på ponyryg og for at lytte til Hipsomhap – Foto: Arkivfoto: Martin Sørensen

3. juli klokken 13.00 er det tid til at slå lyttebøfferne ud og troppe i op Pavillonen ved Karens Minde, hvor der er koncert med Hipsomhap. Igen er det gratis og uden tilmelding.

Og nu du er ved Karens Minde, så er du jo også tæt på Børnenes Dyremark, som denne onsdag giver en tur på ponyryg mellem klokken 14.00-16.00. Du gættede rigtigt, der er ingen tilmelding, og det er ganske gratis.

Tør du kravle helt til tops på Frederiksholms Kirkes klatrevæg

Tør du kravle helt til tops på Frederiksholms Kirkes klatrevæg – Foto: Arkivfoto: Carsten Lundager

4. juli fra klokken 11.00-14.00 skal højdeskrækken udfordres, når Frederiksholm Kirke byder på en klatretur op ad kirketårnet. Du dukker bare op ved kirken i Louis Pios Gade, hvis du tør, det er ganske gratis, og kirkens dygtige instruktører står klar til at hjælpe dig.

The Kutimangoes giver gratis børnejazzkoncert i Pavillonen ved Karens Minde på lørdag.

The Kutimangoes giver gratis børnejazzkoncert i Pavillonen ved Karens Minde på lørdag. – Foto: Pr-foto

6. juli klokken 14.00: Denne første feriecampuge slutter på lørdag med et brag af en gratis børnejazzkoncert med The Kutimangoes, som gæster Pavillonen ved Karens Minde. Hvis man skal beskrive The KutiMangoes, så er de København og Burkina Faso i ét og samme orkester. De indvier børnene i deres helt egen blanding af afrobeat, eklektisk jazz, soul og blues i et legende mix, hvor musikerne skifter instrumenter fra sang til sang. Lyt selv med på lørdag.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Østerbro er med i regeringen

Debat: Imod fyring af dygtig kommunaldirektør