Nu er der penge på vej til ny park mellem Stengade og Blågårdens bygninger.
Nu er der penge på vej til ny park mellem Stengade og Blågårdens bygninger. - Foto: Dan Møller
Tema: in

Like 👍

Penge på vej til park ved Stengade

Stengade: Det ser ud til, at anlægsarbejdet mellem Stengade og Blågårdens bygninger går i gang i 2020. Områdefornyelsen har nemlig bevilget penge til at bygge den nye park, der skal skabe tryghed og et meget grønnere område. »Vi ser frem til, at vi kan gå aktivt i gang med at omdanne det eksisterende, lidt døde område, til en ny, grønnere park. Udfordringen har indtil nu været, at området har fremstået goldt og temmelig dødt,« fortæller Jakob Ponsgård, der er med i det parkudvalg under Blågårdens beboerbestyrelse. Efter sommerferien skal arbejdsgruppen mødes for at gøre planerne endnu mere konkrete. De vil søge eksterne fonde, der kan bidrage med lidt flere midler til parken. Den generelle plan for parken er udarbejdet af arkitektfirmaet Gaardrum.dk med en masse inspiration fra beboermøder og workshops. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Summer Jazz: Anmelderrost jazzkvartet byder på gratis jazz i Karens Minde

Cykling: Amalie snupper DM-guld på landevej