Pr-foto

Summer Jazz: Anmelderrost jazzkvartet byder på gratis jazz i Karens Minde

LYT MED: Ved Danish Music Awards 2018 blev Karmen Rõivassepp Quartet nomineret i kategorien ‘Årets Nye Danske Jazznavn’ og samme år skrev Jakob Hanssing fra musikmagasinet JazzSpecial:

»Rõivassepp forekommer at tilhøre den kategori af sangere, som betragter stemmen som et instrument i sig selv. Hendes behandling af hver tone er udsøgt, og hun fremtræder overbevisende med løfter om mere,« lød de rosende ord.

På tirsdag 9. juli har du mulighed for selv at lægge øre til denne anmelderroste jazzkvartet, når de gæster Karens Minde klokken 19.00. Og det enddag ganske gratis. Men hvem er det så, du helt præcis kan opleve?

Karmen Rõivassepp Quartet er en ny og fremadstormende jazzkvartet, der består af Karmen på vokal, Simon Eskildsen på klaver, Adrian Christensen på bas og Daniel Sommer på trommer. Kvartetten kreerer musik inspireret af moderne jazz med en sofistikeret melodisk og harmonisk tilgang, et veludviklet musikalsk samspil og en unik legesyge. Alt sammen noget, der puster nyt liv i genren. Rõivassepps musik inviterer lytteren med ind i et univers af ægte lykke, stille melankoli og skjult sorg via besnærende melodier og ærlig historiefortælling på både engelsk og estisk.

Karmen Rõivassepp Quartet udgav i juni 2018 deres debutalbum ‘Dance Of Sounds’, der fik flotte ord med på vejen af anmelderne. Pladen forener Karmens rene, klare stemme og kvartettens legesyge samspil. ‘Dance Of Sounds’ er kvartettens første store projekt, men mon det er det sidste, vi har hørt fra disse fire talentfulde jazzmusikere? Høre dem, det kan du i hvert fald på tirsdag, bare kig forbi Karens Minde.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Fakta i Kingosgade får ‘frihedsgrader’

Nu er der penge på vej til ny park mellem Stengade og Blågårdens bygninger.

Penge på vej til park ved Stengade