Festivalen som har fejret den klassiske kammermusik siden 1969 er atter tilbage.
Festivalen som har fejret den klassiske kammermusik siden 1969 er atter tilbage. - Foto: Hannah Schneider

Copenhagen Summer Festival 2019

KAMMERFESTIVAL. Festivalen som har fejret den klassiske kammermusik siden 1969 er atter tilbage.

MUSIK: Fra søndag 28. juli og frem til torsdag 8. august er det endnu engang blevet tid for den traditionsrige festival, Copenhagen Summer Festival, i Charlottenborgs Festsal, Kongens Nytorv 1. Over de tolv dage præsenteres et vidtfavnende og spændende program med tolv koncerter, hvor man kan opleve kammermusik leveret af unge talenter og prisvindere – både fra de store konkurrencer i udlandet og fra hjemlige begivenheder.

Copenhagen Summer Festival har eksisteret siden 1969 med den bærende profil at præsentere klassisk kammermusik med unge talenter på vej. Festivalen er en af Danmarks vigtigste kammerkoncert-serier, og den har givet mange af dagens førende musikere og ensembler deres gennembrud. Konceptet er ikke mindst at engagere profilerede kunstnere side om side med morgendagens stjerner.

De musikalske lækkerier sættes i gang med en åbningskoncert af den 17-årige vinder af Eurovision konkurrencen, Mira Foron. Herefter præsenteres blandt andet koncerter med den International blæserkvintet V Coloris, prisvinderen ved den internationale klaverkonkurrence i Århus, Ignas Maknickas, de to unge, og lovende musikere Kirstine Schneider, violin, og Christian Grøvlen, klaver, samt den franske fløjtist Josephine Olech, som blev hædret med 1. pris ved den internationale Carl Nielsen Konkurrence 2019. Der sluttes af 8. august med den 18-årige violinist Alva Holm, der er årets modtager af Copenhagen Summer Festival Talentpris 2019.

Billetsalg til festivalen sker via www.ticketmaster.dk, på telefon til 70156565 samt ved køb direkte iindgangen. Billetter koster 130 kroner, dog kun 50 kroner for unge under 25 år. Det er desuden muligt at købe en fuld ’festival’ billet som giver adgang til alle 12 koncerter. Denne kan købes for 700 kroner.

Det fulde program og mere information kan findes på festivalens hjemmeside her: www.copenhagensummerfestival.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Debat: Platanvej bliver bushelvede

Kunstner Peter Carlsen skildrer øens identitet: Essensen af Amager i et maleri