Morten Rutkjær er tilbage på trænerbænken i B.93. Foto: B.93

Bemærkelsesværdigt comeback: Succestræner er tilbage i B.93

FODBOLD: Morten Rutkjær måtte under mystiske omstændigheder stoppe som træner i B.93 i slutningen af 2016, efter han havde ført til klubben til sejr over superligamandskabet fra Esbjerg i pokalturneringen, og Østerbro-braget mod FC København i Parken ventede til marts. Og han i det hele taget havde haft stor succes med 2. divisionsholdet.

Dette skyldtes, at klubben ville have en fuldtidsansat træner, og det var ikke foreneligt med, hvad Morten Rutkjær ønskede.

Han tog derfra til Frem, hvor han dannede makkerpar med Danny Jung, som nu er træner i B.93 Nu er Morten Rutkjær tilbage i B.93, hvor han skal assistere netop cheftræner Danny Jung, efter den hidtidige træner Peter Hasselgreen har valgt at stoppe.

Til B.93’s hjemmeside udtaler Morten Rutkjær, at han elsker at være tilbage, og han ser frem til at arbejde med klubbens talenter, som står på spring til at spille i 2. division.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Naboer imod “Dantes p-helvede”

‘Vi kan ikke stoppe verden – men vi kan sænke kravene til de unge’