Foto: Horisonten.

Alt swingede til ‘jazz i haven’ på dagtilbud for handicappede

PALLESVEJ: Sol fra en skyfri himmel, lækker jazz og topfede koncertgængere. Alt spillede til dagtilbuddet Horisontens jazz i haven sidste torsdag.

Ønsket var en koncert, der skaber møder mellem folk. Og det blev det lige netop med en gæsteliste, der både talte nabofamilier, pårørende og borgere med handicap, blev det til en skøn formiddag med dans og glæde i Horisontens smukke have.

»Vi bor lige ved siden af og har længe været nysgerrige på jer, så vi var så glade for invitationen. Mer’ af det,« sagde en nabo.

Frivilligkorpset Hverdagsaktivisterne havde trukket i arbejdstøjet og hjalp med oprydning, musik og sang stod Rose Room Dixies for med en perlerække af danske klassikere.

Amager Øst Lokaludvalg gav støtte til musikken.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Kgs. Enghave & Valby Bladet og Amager Bladet. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem godt 20 år, de seneste fire på godt og ondt. Jeg er nysgerrig på menneskelivets mangfoldige historier inden for kultur, sport, trafik og politik. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Jazzlegende spiller i KU.BE

Hammershøi-selfie kommer på museum