Det var en bevægende eftermiddag, da Joyce Lindevall torsdag mødte sine redningsmænd m/k på Frederiksberg Rådhusplads, hvor hun en måned forinden faldt om med hjertestop. Fra højre er det Stine Kadziola, Jakob Ploug Jørgensen, Joyce selv og Thomas Axtoft Iversen. Foto: Martin Sørensen

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Joyce genforenet med sine redningsmænd m/k

GENSYNSGLÆDE: 26. maj ved 19-tiden begav 71-årige Joyce Lindevall sig mod Frederiksberg Rådhusplads for at afgive sin stemme til EuropaParlaments-valget. Joyce nåede imidlertid aldrig indenfor, da hun blev ramt af hjertestop og faldt om midt på rådhuspladsen.

Tre tilfældigt (og uafhængige af hinanden) forbipasserende – en kvinde og to mænd – begyndte straks at yde førstehjælp, indtil de tilkaldte ambulancefolk tog over.

Joyce overlevede takket være den hurtige indsats. Hun lå i kunstigt koma på Rigshospitalet, hvor hun var indlagt i ti dage og blandt andet fik indopereret en pacemaker.

Joyce har det godt i dag, men hun manglede én ting for at kunne lægge den dramatiske dag bag sig, nemlig at finde frem til, hvem der havde reddet hendes liv.

Hun henvendte sig derfor til Frederiksberg Bladet. Vi bragte en efterlysning af redningsmanden/-mændende m/k på avisens hjemmeside, minby.dk/frederiksberg.

Efterlysningen fik stor opmærksomhed og blev flittigt delt, og ét døgn senere var missionen løst: I alt tre redningsmænd m/k havde henvendt sig. De blev sat i forbindelse med Joyce, som fik lejlighed for at få stykket hændelsesforløbet sammen og aftale en dag at mødes.

Denne dag var i torsdags, hvor Joyce for første gang mødte sine tre helte i opretstående tilstand, krammede dem og takkede dem hjerteligt.

Fotos: Martin Sørensen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Stort tillykke: Giv studenterne et dyt

Kåring: Mikkeller er verdens bedste lufthavnsbar