Arkivfoto: Michael Paldan

Ny midterhelle skal gøre Støberigade til en mere sikker skolevej

VEJARBEJDE: Fra 8. juli går Teknik- og Miljøforvaltningen i gang med at etablere en midterhelle ved Støberigade ved Den grønne kile og Skolen i Sydhavnen.

Midterhellen er en del af projektet Sikker Skolevej på Teglholmen og skal gøre det lettere for fodgængere og cyklister at krydse gaden. Dermed bliver den grønne kile en mere sikker skolevej og et bedre alternativ til Teglholmsgade.

Anlægsarbejdet udføres fra 8.-26. juli 2019, så midterhellen kan stå klar, når skolebørnene kommer retur fra sommerferie. Samtidig mindsker man generne for fodgængere, cyklister og bilister ved at udføre arbejdet i ferieperioden, hvor der generelt er mindre pres på trafikken.

Anlægsarbejdet udføres i to faser, så et kørespor er åbent under hele anlægsperioden. Der etableres en midlertidig fodgængerovergang ca. 25 m nord for den eksisterende krydsning, tættere på Skolen i Sydhavnen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

App giver nemmere adgang til transport

En bog om Frederiksberg Slot udgives på ny

Bog om Frederiksberg Slot bliver udgivet igen