Der var pokal og fingerringe til det vindende hold fra Skolen på la Cours Vej, der stillede op som Memphis Grizzlies. Foto: Tom Andreasen

Skolen på la Cours Vej bedst til skolebasket

BASKETBALL: Skolen på la Cours Vej løb med sejren ved Jr. NBA League 2019, hvor skoler og fritidsklubber fra hele landet stillede op under navne som Chicago Bulls, New York Knicks og Los Angeles Lakers – i originalt spilletøj vel at mærke.

Jr. NBA League er en dansk skoleudgave af verdens bedste basketball-liga, NBA (National Basketball Association), og har til formål at øge kendskabet til de grundlæggende elementer i basketball blandt børn og unge verden over.

I alt 80 hold fra skoler og fritidsklubber landet over deltog i årets turnering. 32 af dem kvalificerede sig til finalestævnet, som fandt sted i Gentofte 14. juni og undervejs havde besøg af den sympatiske NBA-stjerne, Josh Richardson.

Skolen på la Cours Vej, der stillede op som Memphis Grizzlies, gik hele vejen og besejrede i finalen de forsvarende mestre, Skovlunde Skole (repræsenterende Golden State Warriors) med 34-25.

Det var således en flok stolte skoleelever, der vendte hjem til Frederiksberg med dels det store trofæ, dels seje Jr. NBA-fingerringe og sågar også titlen som finalestævnets bedste spiller (MVP), som tilfaldt Konrad Eskelund.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Sydhavnshelt: Instinktet tog over, da Michael reddede en mand fra døden

Nu kommer der vand i soppebassinerne