Public på Halmtovet genopliver deres porchetta. PR-foto

Porchetta-sandwichen genoplives

Mad: Måske husker du porchetta-sandwichen fra Papirøen og Kødbyens Madmarked? Nu vender porchetta-sandwichen tilbage hen over sommeren, når Public åbner op for frokost og udeservering i denne weekend og gennem hele sommeren.

»Der er mange, der har spurgt efter sandwichen, siden vi lukkede La Fattoria og åbnede vores første rigtige restaurant Public. Vi synes, det var helt oplagt at vende lidt tilbage til vores street food-rødder og åbne op for frokost i solen henover sommeren. Vi havde første test af porchetta-sandwichen i weekenden, og der var gensynsglæde hos gæsterne,« siger Cindy Romor, der ejer og driver Public med sin kæreste Johan Braad-Petersen.

Sandwichen laves med saftige skiver porchetta, smeltet ost, rucola og en dressing af søde peberfrugter i en økologisk bolle og der kan tilvælges sprøde fritter med rosmarin og trøffelmayo. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

25-årige Luis fandt fire sorte skraldesække med tyvekoster ved et stisystem ved Utterslev Mose og tilkaldte politiet. Han modtog onsdag en dusør for indsatsen. Foto:

Luis fandt fire sække med tyvekoster ved Utterslev Mose

Det er total skod, at du ikke fjerner dit skod!