Udstillingen i badeanstalten kan ses frem til 31. august. Foto: PR foto

Våde drømme i Sjællandsgade Bad

Sjællandsgade: Sjællandsgade Bad åbner op for en ny udstilling i juli og august, der kan ses i badets åbningstider. Det er billedkunstneren Anette Andersen og Bjørn Ignatius Øckenholt, der indtager udstillingslokalet med ’Våde drømme / No sweat’. »Sensualiteten i en hvid badeværelsesflise er som erindringsaftrykket af en elskets berøring. Det håndgribelige fravær kan være lige dele smertefuldt og frydefuldt. Et badekar kan rumme minder og vand. Et menneske rummer minder og vand. Same same, but different. Og så alligevel ikke,« skriver Sjællandsgade Bad i en pressemeddelelse. Badeanstalten på Sjællandsgade er over 100 år gammel, bygget til middelklassen med omsorg for de økonomisk trængende, der ikke sådan lige kunne tage et bad. Udstillingen kan ses frem til 31. august.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Metroåbning nærmer sig: Cityringen åbner efter planen 29. september

En årlig besøgsdag: Mindehøjen åbner 4. juli