Pr-foto: Margrethekirken

Salmekunst. Skolebørnene udstiller på kirketårnet

VÆGKUNST: »I Østen stiger solen op, den spreder guld på sky. Går over hav og bjergetop. Går over land og by.« B.S. Ingemanns udødelige samle vækker genklang i ørerne, og nu kan den også ses udfoldet på Margrethekirkens tårn.

Onsdag morgen præsenterede Kirsebærhavens Skole nemlig to fine vægmalerier, som børn fra skolen to 2. klasser står bag, og som skal hænge på kirketårnet i det næste år. Eleverne har på skolen malet ud fra 1. og 3. vers af salmen i billedkunst, og når der ellers lige var tid. Det er anden gang, at det kreative samarbejde mellem skolen og kirken finder sted og fra Margrethekirkens side håber de, at vil udvikle sig til en tradition. Efter sommerferien når børnene er rykket op i 3. klasse, bliver de inviteret til at følge et minikonfirmandforløb med historier, aktiviteter, sang og meget andet. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Nye busstop på Gammel Kongevej er en hån

Et kunstnerisk kompas: Klar til en ny teatersæson for børn