En tur til Amager Strandpark kunne også være en rigtig god ide i sommervarmen. Arkivfoto: Jonas Skovbjerg Fogh/Ritzau Scanpix

Like 👍

Fire tips til oplevelser på Amager i weekenden

Der er nok at vælge imellem, når det er højsommer på Amager – her har du en stribe tips at plukke af til weekenden 29.-30. juni:

Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

Nu vi er ved det med at plukke. Jordbærsæsonen er stadig i fuld gang, og du kan hos Gartneriet Raagaard på Nordre Dragørvej 54 i Store Magleby stadig få pluk selv-jordbær. Spis dem på vejen hjem, eller tag dem med fløde, vanilleis eller måske i en fræk salat derhjemme. Gartneriet har åbent klokken 10.00-17.30 dagligt, også lørdag og søndag. Læs mere på stedets facebookside

 

Foto: Naturcenter Amager Strandpark

 

23 grader lørdag og 26 grader søndag, forudser meteorologerne hos DMI. Det kalder selvfølgelig på en tur til vandet, som Amager er forkælet pænt meget med. Tag hele familien med til Naturcenter Amager Strand, lige ved Helgoland, hvor undervisere lørdag og søndag klokken 10.00-14.00 sender dig og ungerne på krabbejagt. Du kan bygge din egen krabbefiskestang, prøve et af naturcentrets sænkenet og fange små fisk eller undersøge krabber og fisk i vandbordene. Det er piv-gratis, husk madpakker, og der er kaffe, te og kakao til en femmer. Tjek Facebookeventet

 

 

Foto: Kirsten Ibsen Kure

Der er også et par gode markeder på søndag 30. juni. Skyd din klimakarma helt op i det grønne felt, når Flidmarked holder bæredygtig markedsdag på Reffen, Refshalevej 167 med hånddrejede keramikskåle, øko-sommerkjoler og bæredygtig kunst i boderne. Det foregår klokken 11.00-18.00 – og så er Reffen jo også god for en bid mad, skulle sulten overmande dig.

 

 

Foto: Kulturhuset Islands Brygge

Eller hvad med et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med 150 stader, søndag klokken 10.00-16.00, lige ved Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18. Gør et godt loppefund, gå en tur langs vandet, nyd en is eller en kop kaffe og slap af på de grønne områder. God weekend, når den kommer 🙂

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Vild weekend på Vesterbro: Her er fem af de fede

Guide til weekenden: Teaterpicnic og studenteruge