PR-foto: Bjarne Stæhr

Guide til weekenden: Teaterpicnic og studenteruge

UD I BYEN. Grønnegaard Teatret spiller Shakespeare og studenterne lufter deres huer. Her kommer vi med en håndfuld tips til weekendsyslerne.

Steffen Brandt står i spidsen for TV-2. Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix

Danmarks kedeligste orkester

Snyd ikke dig selv for Danmarks kedeligste orkester, som TV-2 med vanlig underspillethed kalder sig selv. Fredag aften spiller Steffen Brandt & Co. på Plænen i Tivoli. I årtier har de musikalske drenge sprøjtet ørehænger efter ørehænger ud til danskerne. Mon ikke vi får en sand hitparade fredag aften klokken 22 i Tivoli.

PR-foto: Bjarne Stæhr

Kærlighed og kønsforviklinger

En sommeraften med picnickurv under lindetræerne i den smukke have bag Designmuseum Danmark hører til sommerens traditioner. Grønnegaard Teatret spiller i år Shakespeares Helligtrekongersaften med kærlighed og kønsforviklinger og med Katrine Greis-Rosenthal i den gennemgående rolle som Viola, der forklæder sig som mand. groennegaard.dk

Big Apple Big Band. PR-foto

Jazz i Gottfrieds gårdhave

Står du og mangler en fagot, et flygelhorn eller et andet blæseinstrument, er der altid hjælp at hente i musikforretningen i.K.Gottfried i Kronprinsessegade 44C. Vil du bare høre, hvordan instrumenterne lyder, så tag til den traditionsrige sommerjazz-koncert i butikkens gårdhave på fredag kl. 16-18, bl.a. med Big Apple Big Band og Christina Boelskifte. Det er helt gratis.

Fra filmen. PR-foto

Mamma Mia sing-along

Cinemateket præsenterer ’Mamma Mia! – The Movie’ og ’Mamma Mia – Here We Go Again’ i ét samlet brag af en sing-along-aften. Der styres mod ekstatiske højder for ’Mamma Mia’-fans i Cinemateket med en fest omkring de to musikfilm, som er bygget op om ABBA’s mange evergreens. Starten går i baren med sangria. Det er lørdag kl. 15. cinemateket.dk

Studenterne har fået hue på. Arkivfoto: Martin Sørensen

Studenterne er løs

Studenterne springer ud i denne uge og adskillige af byens barer er med i studenterugen; Billy Booze Beach Party eller Summer School Festival på Australian Bar lokker de unge studenter. Vi andre lidt ældre kan vælge at støve studenterhuen af og joine festen på en bar i nærheden – eller bare holde os på afstand, lade de glade studenter feste og glæde os med dem.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Fire tips til oplevelser på Amager i weekenden

Nye busstop på Gammel Kongevej er en hån