Kunstgruppen på Vibenshus der har lavet de nye værker. Foto: Martin Sørensen

Kunst på boulevarden udført af skoleelever: Selvtillid er en kunst

Tid til kunst. På Vibenshus Skole har de gennem en længere periode arbejdet med kunstværker, der i sidste uge blev sat op på muren ud mod Strandboulevarden. Arbejdet med kunsten er på samme tid et arbejde med selvtillid og mod.

Skolekunst: Fem farverige nye relieffer klæder muren ud mod Strandboulevarden på Vibenshus Skole.

Det er resultatet af en længere periode, hvor to lærere og en gruppe børn i indskolingen sammen med billedhugger Tine Hecht-Pedersen har arbejdet på kunstprojektet.

Lærerne har arbejdet målrettet med at øge børnenes selvtillid og give dem mod til de skoleaktiviteter man bliver mødt af.

Sammen med Tine Hecht-Pedersen har eleverne arbejdet kunstnerisk med deres forhold til skolen. Et arbejde, som man nu kan se resultatet af i form af fem relieffer med symboler for hvad det vil sige for børnene at være i fællesskabet på skolen.

De viser især, at venskab mellem børnene betyder rigtig meget.

Ifølge skoleleder Christian Munch Thorsen valgte de Tine Hecht-Pedersen, fordi hun tager et alvorligt udgangspunkt i børnene. De er blevet inddraget i arbejdet fra starten, hvor de sammen med Tine Hecht-Pedersen tog på opdagelse på skolen og fandt de steder, der er vigtige for dem. De er blevet inspireret af skolens rum og former og har farvet og skabt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ankedom: Otte af Amagerbankens bestyrelsesmedlemmer skal betale erstatning på 225 millioner

Michael Vindfeldts første gerning, hvis han bliver borgmester: »Afskaf to timers gratis parkering«