Foto: Jacob Nielsen/Ritzau Scanpix.

Hækkerup-parret sætter Dragør-villaen til salg

DRAGØR: De to tidligere socialdemokratiske profiler, Dragør-parret Karen og Ole Hækkerup, har sat deres 146 kvadratmeter store villa på Vestgrønningen til salg, skriver Boliga.dk.

Prisen er cirka 6,4 millioner kroner – eller knap 400.000 kroner mere end det beløb, Karen og Ole Hækkerup gav for adressen for to år siden.

Huset er til salg hos ejendomsmæglerfirmaet EDC Living, og i deres salgsmateriale skriver de, at huset har højt til loftet, masser af lys og en ’skøn oase af en baghave’.

Går parrets hushandel nogenlunde, som den slags plejer i Dragør, kan de glæde sig til efteråret. I gennemsnit tager det nemlig cirka 100 dage at sælge sit hus i postdistriktet, der ligger på den mest sydlige del af Amager. Til sammenligning tog det på landsplan i gennemsnit 161 dage at få solgt sin villa eller sit rækkehus sidste år. /jep-

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Sommerloppemarkeder i Absalon

Ordningen med natteværter i det københavnske natteliv fortsætter. Politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget har besluttet at bruge yderligere 350.000 kroner på ordningen i år.

Natteværterne er en succes: Nu fortsætter de resten af året