Vandpost ved Havnegade
Vandpost ved Havnegade - Foto: HOFOR Pressefoto

Like 👍

Her kan du slukke tørsten i Indre By

DRIKKEVAND: Er du klar over, at der er masser af vandposte rundt om i byen, hvor du kan slukke tørsten i koldt postevand i sommervarmen – helt gratis og med god samvittighed overfor miljøet? I Indre By er der ni vandposte opsat.

Vandet i postene er friskt, køligt og drikkeklart og vandpostene er specielt designede, så hygiejnen er i top, og alle kan betjene dem, også mindre børn. HOFOR, som står for vedligehold af vandpostene, tjekker drikkevandets kvalitet hver dag.

De ni vandposte i Indre By står ved Churchillparken ved Gefion, Fiolstræde/Frue Plads, Gråbrødretorv, Havnegade, Højbro Plads, Israels Plads, Landemærket, Nyhavn og Nørreport Station Nord. På www.hofor.dk/vandposte kan du se et kort over alle byens vandposte.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Anna, Mille og Emma på podiet.

Cykling: Hurtigste hold ved DM

Legeplads på vej

Ny og større legeplads på vej