Når juli sætter ind med sommerferie, sætter Teknik- og Miljøforvaltningen ind med asfaltarbejde på Gammel Køge Landevej.
Når juli sætter ind med sommerferie, sætter Teknik- og Miljøforvaltningen ind med asfaltarbejde på Gammel Køge Landevej. - Foto: Arkivfoto: Michael Paldan

Afspærret: Gammel Køge Landevej og Toftegårds Plads skal have ny asfalt

ASFALTARBEJDE: De kommende to weekender, 5.-7. juli og 12.-14. juli, udskifter Teknik- og Miljøforvaltningen asfaltslidlaget på Gammel Køge Landevej på strækningen fra Carl Jacobsens Vej til Toftegårds Plads samt det store kryds ved Toftegårds Plads. Det betyder, at vejsiden fra Carl Jacobsens Vej vil være afspærret fra fredag klokken 9.00, mens siden fra Toftegårds Plads vil være afspærret fra fredag klokken 18.00.

Derefter vil der være helt lukket frem til mandag morgen klokken 5.00, hvor man igen åbner for trafikken. Forvaltningen udfører asfaltarbejdet i weekenderne, så de undgår at påvirke hverdagstrafikken, hvor langt flere biler skal ind og ud af København.

Færre parkeringspladser

I krydset ved Toftegårds Plads forsøger forvaltningen at opretholde trafikken i størst muligt omfang ved at gennemføre asfaltarbejdet i aften- og nattetimerne. Parkeringsarealerne får nyt slidlag i dagtimerne i uge 28. Dette arbejde forventes ikke at have nogen indvirkning på trafikken, dog må man forvente, at der vil være færre p-pladser til rådighed end normalt. Asfaltarbejdet udføres som del af genopretningsprogrammet for Københavns nedslidte veje og cykelstier.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Et arkitektteam, der har erfaring med skolebyggerier, har vundet opgaven at bygge Nørrebros nye, store skole i De Gamles By. Illustration:

Skolebyggeri: De skal bygge Nørrebros nye store skole i De Gamles By

Flere tusinde børn og voksne var samlet omkring bålet sankthansaften på Damhusengen.

Fabelagtig sankthansaften