Anna, Mille og Emma på podiet.
Anna, Mille og Emma på podiet. - Foto: Martin Helt Nielsen

Cykling: Hurtigste hold ved DM

Tre ryttere fra Amager Cykle Ring tog DM-guldet ved DM i holdtidskørsel for U15 piger.

JYLLAND: Sidste lørdag var der DM i holdtidskørsel i Glyngøre i Jylland. Holdtidskørsel er en svær disciplin, da det kræver et godt samarbejde og god kommunikation. Et hold består af tre ryttere, hvor den tredje rytters tid er gældende.

Ruten var 15,7 km lang, og havde enkelte teknisk svære sving. Ti-årige Emma Sophie Nielsen fra Amager Cykle Ring kørte med de to klubkammerater Anna Margrethe Hansen (13 år) og Mille Bidstrup (14 år) i U15 pige klassen og vandt DM-titlen. De havde et minut og 34 sekunders forspring til nummer to.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Kgs. Enghave & Valby Bladet og Amager Bladet. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem godt 20 år, de seneste fire på godt og ondt. Jeg er nysgerrig på menneskelivets mangfoldige historier inden for kultur, sport, trafik og politik. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Lys, liv og kærlighed i Kildevældsparken

Vandpost ved Havnegade

Her kan du slukke tørsten i Indre By