Foto: Pressefoto

Her kan du slukke tørsten på Nørrebro

DRIKKEVAND: Er du klar over, at der er masser af vandposte rundt om i byen, hvor du kan slukke tørsten i koldt postevand i sommervarmen – helt gratis og med god samvittighed overfor miljøet? På Nørrebro er der otte vandposte opsat.

Vandet i postene er friskt, køligt og drikkeklart og vandpostene er specielt designede, så hygiejnen er i top, og alle kan betjene dem, også mindre børn. HOFOR, som står for vedligehold af vandpostene, tjekker drikkevandets kvalitet hver dag.

De otte vandposte på Nørrebro findes ved Blågårds Plads, Borups Plads, Hans Egedes Gade, Hulgårds Plads legeplads, Nørrebroparken legeplads, Peblingesøen ved bådudlejningen, Rungsted Plads og Superkilen. På www.hofor.dk/vandposte kan du se et kort over alle byens vandposte. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Flere bestiller tid hos borgerservice

Lys, liv og kærlighed i Kildevældsparken