Sur 😠 Ked 😭 Like 👍

Ikke en grøn boulevard i denne omgang

For tiden er den midterste del af Strandboulevarden ved at blive gjort grønnere som led i HOFOrs skybrudprojekt.

SF stillede i sidste måned forslag om, at det også skal ske for den sydlige del af boulevarden mellem Nordre Frihavnsgade og Fridjof Nansens Plads. Det bliver dog ikke i denne omgang, at det går videre til budgetforhandlingerne. Et politisk flertal i teknik- og miljøudvalget afviste det og begrundede det blandt andet med økonomi og parkeringspladser. Der er dog fortsat et bredt ønske om cykelsti på hele boulevarden.

Her er der vedtaget sti netop på den sydlige del, som er udskudt fra i år til næste år.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

DEBAT: Enhedslisten: Skæv kritik i Radio 24syv af 18+ Centre

Hassan bringer indisk madsucces til Amager