Krydset Ny Vestergade/Vester Voldgade. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Ked 😭

Konkurs forsinker vejprojekt for cyklister

Cyklistvej: Flere vejjusteringer i Vester Voldgade, der skulle have været udført i løbet af juni og juli for at gøre cyklisters fremkommelighed til og fra den kommende Lille Langebro bedre, er nu sat i bero, fordi entreprenøren er gået konkurs.

Blandet andet skulle der etableres en bedre overkørsel for cyklister og fodgængere samt gennemført fortov og cykelsti i krydset Ny Vestergade/Vester Voldgade. Og i krydset Løngangstræde/Vester Voldgade skal cykelstien udvides, så venstresvingende cyklister fra Vester Voldgade får et separat venteområde.

Men det hele må vente. Kurator skal hurtigt tage stilling til, om konkursboet vil fuldføre opgaven. Bliver det et nej, skal kommunen via et nyt udbud finde en ny entreprenør. Forvaltningen forventer, at forsinkelsen kan vare tre måneder. Konkursen forsinker ikke selve åbningen af Lille Langebro.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Vind billetter: Jazz med to gange Koppel og gæster

Flere bestiller tid hos borgerservice