Søndag 30. juni afholder en række af Master Fatmans venner støttekoncert til ære for familien. Foto: Jørgen Sperling/Ritzau Scanpix.

Master Fatman-venner holder støttekoncert for familien

PUMPEHUSET: Natten til tirsdag 26. marts døde dj og radiovært Morten Lindberg – også kendt som Master Fatman –, og her efterlod han sig sin kone og fem børn.

For at hjælpe dem videre i livet går en række af Master Fatmans venner nu sammen og afholder en støttekoncert, der finder sted søndag 30. juni i Pumpehuset.

Her vil musikere som Lulu Rouge, Kasper Bjørke, Jean Von Baden, Thomas Madvig, Kenneth Bager, Christian D’or og Jakob Gurevitsch optræde ganske gratis, og fælles for dem alle er, at de ønsker at sige tak til Master Fatman, lyder det fra initiativtager og ven Jan Brandi.

»Det er på sin plads at give tilbage til ‘Tykke’, nu hvor han gang på gang på gang gav mig, dig og alle andre alt, hvad han havde at give af. Vi kan ikke give det direkte til ham nu, hvor han desværre ikke er blandt os længere, men så må vi som det mindste give hans familie en tryg tid ved at hjælpe dem økonomisk,”« siger han.

Ifølge arrangørerne skal dagen i Pumpehuset afspejle Master Fatmans altfavnende interesse for forskellige kunstarter, og derfor vil der alt fra tryllekunstnere til cirkusforestilling, ligesom der kommer en danser fra Det Kongelige Ballet og optræder.

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til den efterladte familie.

Multikunstner

Som bekendt havde Master Fatman mange interesser, og gennem sin lange karriere nåede han blandt andet at arbejde som vært på radio-kanalen Radio 24syv og deltage i TV2-programmet ’Vild Med Dans’, ligesom han prægede det danske dj-miljø op igennem 1980’erne og 1990’erne.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»Der har været et dårligt samarbejde«

Vind billetter til Rickie Lee Jones-koncert