Illustration: Nordhavns Naturvenner

Grønne organisationer vil have stor naturpark i Nordhavn

Friluftsliv: Norhavns Naturvenner består af 10 grønne organisationer. Disse er i skrivende stund i gang med at udvikle en plan og komme med et forslag til en 90 hektar stor naturpark. Forslaget vil være udarbejdet til august. Herefter vil københavnerne have mulighed for at komme med deres inputs til planen.

Nordhavns Naturvenner gør brug af Marianne Levinsens Tegnestue for at få konkretiseret deres idéer. Naturvennernes plan vil blive brugt som indspil til København Kommunes plan.

Naturparken vil have elementer af vild natur, strandeng, skov og fælled. Og dette vil give plads til biodiversitet, hvilket skal komme lokale beboere og københavnere generelt tilgode.

Formanden for Østerbro Lokaludvalg, Allan Marouf, udtaler: » Nordhavn er en stor udvidelse af Østerbro. Her bør der også være natur. Det kan blive en unik naturpark for østerbroerne og for alle øvrige københavnerne.«

Svend-Erik Fangel, næstformand i Friluftsrådet, mener, at det er et godt grundlag for, at naturparken bliver et spændende sted med masser af mulighed for friluftsliv. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

En berusende historie om Carlsberg Byen

DEBAT: Forslag om indsnævring af Royal Run er umuligt