Jeppe Aagaard er årets første student fra Vibenshus Gymnasium på Jagtvej. Foto: Vibenshus Gymnasium

Vibenshus Gymnasium: Første student satser på medicin

HUEN PÅ: Jeppe Aagaard fra Østerbro fik æren af at hejse Dannebrog, da han blev første student på Vibenshus Gymnasium på Jagtvej.

Glæden var stor, da han mandag kunne lade sig fejre af sin familie efter en vellykket eksamen i faget Studieområde

»Jeg er meget glad og lettet og også meget træt,« fortalte Jeppe Umiddelbart efter den sidste eksamen, hvor det blev til topkarakteren 12.

Det var Jeppes bror Malthe, der stod for at sætte huen påham, og Malthe blev faktisk selv den første student på gymnasiet i fjor. Eksamen var ifølge Jeppe afslutningen på tre gode år på det lille tekniske gymnasium på Jagtvej

»Det har været virkelig fedt. Det er en lille skole, så alle kender alle, og man har haft et tæt forhold til lærerne,« forklarer Jeppe, som ender med et flot gennemsnit på over 11. Det får han også brug for, da han satser på at starte på medicinstudiet næste år.

Først skal han dog have en pause fra bøgerne et halv års tid, hvor arbejde, rejser og et praktikophold er på programmet.

»I sommerferien skal jeg en tur til Barcelona og på Smukfest og til oktober tager jeg til Zanzibar med Try Medics, som er et program, hvor jeg skal arbejde som praktikant på et hospital,« fortæller Jeppe, som sammen med sine klassekammerater kan se frem til dimission på fredag efterfulgt af den traditionelle vogntur gennem Københavns gader. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Byrådsmedlem: Det er fem minutter i lukketid for Dragør Kommune

‘TomatGalaxen’: Nørrebro-virksomhed hev sølv hjem fra Cph Garden