Platanvej stadig lukket for trafik. Arkivfoto: Martin Sørensen

Elsker 😍

Kom med din mening om Platanvej

FREMTIDSPLANER: Platanvej har i flere år været lukket på grund af metrobyggeriet på hjørnet af Platanvej og Frederiksberg Allé, men nu er der nedtælling til at metroen åbner, og hvad skal der så ske med Platanvej, når det handler om trafik?

By- og Miljøudvalget skal forsøge at finde den bedste løsning på en fremtid for Platanvej, der gør de fleste tilfredse. Går alt efter planerne kommer der en borgerdialog med fire forskellige scenarier til efteråret.

Du kan stadig komme med et forslag eller to om din mening om fremtidens Platanvej, hvor du kan blive hørt. Du kan skrive til: blivhoert.frederiksberg.dk frem til og med 30. juni. På siden kan du også læse mere om de fire scenarier.

Næste skridt er så, at By- og Miljøudvalget vil kigge på de forslag og kommentarer, der er kommet ind, før politikerne beslutter, hvad der skal ske med Platanvej og trafikale løsninger.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Ulovlige valgplakater: Kommunen har fjernet næsten 4000

Byrådsmedlem: Det er fem minutter i lukketid for Dragør Kommune