Folkehuset Absalon har arrangeret fem loppemarkeder sommeren over. Foto: Absalon

Like 👍

Sommerloppemarkeder i Absalon

Sønder Boulevard: Skal du være i København sommeren over? Så er der masser gode handler at lave i Absalon på Sønder Boulevard. Absalon holder nemlig sommerloppemarkeder hele fem lørdage i løbet af sommeren. Det drejer sig om 29. juni, 13. juli, 20. juli, 27. juli og 3. august. Loppemarkederne foregår udendørs, og man kan finde alt mellem himmel og jord. Det er gratis at komme og kigge. Ønsker du at sælge ud af dit eget, koster en bod 350 kroner. For pengene er der et bord og en stol, men sælger skal selv medbringe et tøjstativ. Alle loppemarkederne foregår fra klokken 10 til 15. Billetter til stande kan købes på Billetto.dk inde under ’Folkehuset Absalon’. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

OPDATERET: Jessie er dukket op og vendt retur til sit plejecenter

Fra Vigerslev til Kulbanekvarteret: »Parken ændrer identiteten herude«