Jacob Sebastian Bang udstiller i Rundetaarn sommeren over. Hans udstilling består af masser cirkulære former. Foto: PR foto

Hundredvis af cirkler fylder Rundetaarn

Købmagergade: Fra 28. juni til 18. august udstiller arkitekten og billedkunstneren Jacob Sebastian Bang hundredvis af cirkulære gipsskulpturer i Rundetaarn. Værket kaldes ROTUNDA og er udsprunget fra Jacob Sebastian Bangs fascination af vikingetidens ringborge, runde begravelsesanlæg i Indien, siloer, Pantheon, selve Rundetaarn og en masse andre runde udtryk. Den cirkulære form kaldes på latin ’rotundus’. Deraf kommer navnet til udstillingen. Udstillingen åbner torsdag 27. juni klokken 16 til en fernisering. Onsdag 7. august klokken 17 vil der være ’Tower Talk,’ hvor Jacob Sebastian Bang forklarer mere om værket ROTUNDA. Rundetaarn har åbent hver dag fra klokken 10 til 20. Det koster 25 kroner at komme op i tårnet, hvor man kan se værket. Se mere af Bangs kunst på instagram: jacobsebastianbang.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Foto: René Mølskov

En Kattefugl vrangvender verden

Lokale designere laver kropsrevolution med nål og tråd