Du kan opleve gadeteatret ¿Lus i Skindpelsen¿ gratis fra 26. juni ved Vor Frue Plads. Foto: Tomas Bertelsen 2019

Tragikomisk, gratis gadeteater turnerer ved Vor Frue Kirke

Frue Plads: Fra 26. juni til 6. juli kan du opleve gadeteatret ’Lus i Skindpelsen’ på Frue Kirkeplads gratis. Stykket bliver i perioden spillet tirsdag til fredag klokken 19 og lørdag til søndag klokken 16. Skuespillertrioen rejser derefter sommerlandet tyndt med gadeteatret.

To mænd på en bænk

Handlingen udspiller sig i begyndelsen meget simpelt. To herre sidder på en bænk og bliver pludselig afbrudt af en tredje herre, der gerne vil interagere. De to mænd på bænken orker ham ikke, så de afviser ham. Dét accepterer den tredje mand ikke. Han klæder sig ud og vender tilbage, men det lykkes ikke at blive en del af fællesskabet. Han forsøger derfor at skabe splid mellem de to bænkevarmere – at sætte lus i skindpelsen. Og så bliver det for alvor dramatisk.

Fortolkning af Rakkerpak

’Lus i Skindpelsen’ er stærkt inspireret af et stykke, som Dansk Rakkerpak fremviste i starten af år 2000. Stykket fik med succesen en international karriere, hvor teatret besøgte festivaler i Tyskland, Sverige, Tyrkiet, Iran og Burkina Faso.Stykket bærer ikke præg af dialog, men er til gengæld fuld af komik, poesi og stof til eftertanke. Forestillingen varer cirka 55 minutter. Bag forestillingen er skuespillerne Søren Møller Pedersen, Niels Grønne og Niels Peter Kløft, instruktøren Jacques Matthiessen, scenografen Christian Q. Clausen og musikeren Mikael Fritze.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Max holder båltalen på Engen

Har du hørt? Tre tips til din uge i byen.