FOTO: KONSTANTIN GASTMANN/PANTHERMEDIA/RITZAU SCANPIX

Undgå mistrivsel for børnene: Skilsmissekursus for forældre i Tårnby

TÅRNBY: Skilsmisser kan for børn i familien have negative følgevirkninger som psykisk og social mistrivsel. Det forsøger Tårnby Kommune nu at imødegå med det nye kursus ’Samarbejde efter skilsmisse’ for familier i Tårnby, der gerne vil undgå ødelæggende konflikter i en svær situation, fortæller Tårnby Kommune i en pressemeddelelse.

På kurset, der holdes i Børne- og Kulturforvaltningens Familiehus, undervises forældre i at undgå ødelæggende konflikter og blive bedre til at forstå og støtte deres børn.

For eksempel kan man lære at forstå børns følelser og reaktioner, hvordan man undgår typiske kommunikationsfaldgruber samt konkrete samarbejdsstrategier. Kurserne afholdes af psykologer fra Rådgivning og Forebyggelse.

Forskning bag kurserne

Bag kurserne står en gruppe anerkendte fagpersoner og forskere fra Københavns Universitet med viden om skilsmisser, psykologi og formidling.

»Indholdet er baseret på den nyeste og bedst dokumenterede viden fra forskning og praksis – og formidlet på en måde, der er til at forstå,« siger Søren Sander, psykolog og skilsmisseekspert.

Forældrekurserne består af tre kursusgange samt adgang til den digitale platform, hvor man hjemme har mulighed for at fordybe sig i øvelser og viden. Se mere på hjemmesiden www.samarbejdeefterskilsmisse.dk

Tilmeld dig og se mere information på www.samarbejdeefterskilsmisse.dk eller skriv til PPR@taarnby.dk (skriv ’SES’ i emnefelt) med dit navn og telefonnr. Så kontakter en af kursuslederne dig, oplyser kommunen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Butik Kornes er Månedens Frederiksbergbutik i maj

Max holder båltalen på Engen