Foto: Pressefoto

Kafkask komedie på Nørrebro Teater

TEATER: Denne gang har manden bag Nørrebro Teaters tidligere succes DIKTATOREN, Nikolaj Cederholm, kastet sig over Franz Kafkas komiske romanklassiker AMERIKA. En svimlende, humoristisk og visuelt stærk skæbnefortælling med det Reumertbelønnede stortalent Nicolai Jørgensen i hovedrollen.

Resten af det store drømmehold af skuespillere tæller blandt andre Molly Egelind, Trine Pallesen, Martin Greis-Rosenthal og Torben Zeller.

Den kun 17-årige europæer Karl skal begynde et nyt liv i Amerika: Mulighedernes land, hvor alle drømme kan blive til virkelighed. Men Amerika byder ham langt fra velkommen med åbne arme. I stedet møder Karl en verden befolket af mærkværdige, uberegnelige skabninger og en skæbne, der med hvirvelvindens forvirrende kraft udsætter ham for den ene bizarre hændelse efter den anden.

AMERIKA er en højaktuel, grotesk og umiskendelig kafkask komedie om kampen for at få lov til at høre til og længslen efter at skabe sit et nyt liv i et fremmed land.

Stykket spiller fra 27. september – 3. november 2019. Billetter kan købes på www.nbt.dk. 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Outlandish til sankthans nede ved vandet

Barokfestival: Bands, solister og masser af stemning