De nye stoppesteder på Gammel Kongevej er skidt for miljøet, fordi en hale af biler i tomgang skal holde i kø bag bussen. Foto: Anders Bentzon

Like 👍

Debat: Nye busstop på Gammel Kongevej er en hån

Jørgen Hartmann

Gammel Kongevej 76

BILISTER: De nye stoppesteder på Gammel Kongevej er en hån, både mod bilisterne og miljøet.

Jeg kan ikke vide, hvorfor kommunen pludselig er begyndt at etablere busstoppesteder ude i vejbanen, så busserne ikke kan passeres, når de holder ved stoppestederne.

Det er jo sikkert igen for at please cyklisterne, men det kan da ikke være rigtigt, at der dels skal opsamles en hale af holdende biler ved det første stoppested uden mulighed for at overhale bussen, og dels øger det forureningen meget væsentligt, når denne hale af biler skal holde bag ved bussen og stoppe ved alle stoppestederne på Gammel Kongevej. Problemet er størst med de såkaldte ’Frederiksberg busser,’ der kun kører cirka 35 km i timen.

Jeg synes, kommunen skal genoverveje og stoppe med denne ’modernisering’ af de resterende stoppesteder, så det bliver bare lidt tåleligt at køre bil på Gammel Kongevej.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Nu starter anlægsarbejdet på Stærevej

Skandalebyggeri: Kulturcenter udskudt i op til halvandet år kort tid inden åbning