KØDBYEN: En topattraktion

TURISTER: Er du stolt af din bydel og af Kødbyen? Kødbyen er netop endnu en gang blevet omtalt som ’top-attraktion’ i ’Københavnerguiden’, som turister i byen modtager, når de lejer en feriebolig. Øverst fremhæves Kødbyen som en af 18 topattraktioner i København, som Campaya har lavet.

Jytte Bertelsen på 74 år har ejet og drevet Chicky Grill bar i 41 år. Interiøret er stadig det samme. Foto: René Mølskov

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Fredagsrock: Danmarks største rockband

|

Det kostbare vand: Soppesøerne er lukket i dag