Der venter som altid et væld af sjove aktiviteter, når Valbys børnekultursted Zone2 blænder op for deres efterårsprogram til august. Arkivfoto: Martin Sørensen

Flyvning, jeepkørsel og zombiemarch: Hvad skal dine børn lave til efteråret?

BØRNEKULTUR: Snart står sommerferien for døren for Valbys børn og unge, men når kalenderen skriver august, og et nyt skoleår venter, er det måske blevet tid til at finde en fritidsaktivitet. Her kan man med fordel vende blikket mod børnekulturstedet Zone2, der holder til i Valby Kulturhus.

Allerede nu er de nemlig klar med programmet for efterårets aktiviteter, og det bliver ikke kedeligt. Det garanterer Maiken Winkler, der underviser tre yogahold i Zone2: Familieholdet, børneyoga for de 7-10 årige og teenyoga for de 10-13 årige.

»Vi flyver, kører med jeep og går zombiemarch hen til Hulabulabjergets yogajungle,« fortæller hun i en pressemeddelelse.

Dans, drama eller musik

Er yoga ikke lige noget for dig og dit barn? Så har du har mulighed for at tilmelde dit barn (0-18 år) til rytmik eller rollespil, dans, drama eller musik,

Der er flere rytmikhold inddelt efter alder, hvor du og dit barn trommer, synger og sanser sammen. Derudover er der dansehold for 5-15-årige delt efter alder og erfaring. Børn og unge kan desuden gå til klaver eller guitar, drama, rollespil eller skriveværksted.

Babyrytmik eller baby Groove

Zone2 Børnekultur har aktiviteter for hele målgruppen, der rækker fra små babyer til unge op til 18 år. Er du på barsel, kan du gå til Babyrytmik, hvor du synger, vugger og triller med din baby –  eller til Baby Groove, hvor du danser med din baby i bæresele og selv får rørt dig på den sjove måde.

Holdstart i august

Sæsonen starter til august og kører til december. Læs mere på hjemmesiden www.kulturv.kk.dk/zone2 , hvor du kan få meget mere at vide om holdene, og om hvordan du tilmelder dig. Er du mere til den analoge tilgang, så er der også lavet en folder, som kan hentes i Valby Kulturhus, på dit lokale bibliotek eller måske i dit barns skoletaske.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Cykling i Frankrig for en verden uden sclerose

Løb mod mobberi: Johanne og kronprinsessen snører skoene