Foto: Jakob Carlsen/Fri for Mobberi

Løb mod mobberi: Johanne og kronprinsessen snører skoene

MOTION: H.K.H. Kronprinsessen løber med, når Mary Fonden og Red Barnets Fri for Mobberi Børnestafetten skydes i gang lørdag 22. juni, klokken 11.30, i Fælledparken. Red Barnets nye generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen deltager for første gang også i Fri for Mobberi Børnestafetten.

Ruten i Fri for Mobberi Børnestafetten er en kilometer, som børnene løber med en lille bamse som stafet. Børnene sendes af sted i fire startgrupper, og Kronprinsessen løber sammen med børnene i alle fire grupper. Inden startskuddet byder Kronprinsessen velkommen og varmer op sammen med alle løberne.

Foruden at løbe mod mobning kan børnene være med i forskellige aktiviteter på pladsen, som bygger på de fire kerneværdier i Fri for Mobberi: Tolerance, respekt, omsorg og mod. Det festlige børneløb markerer kampen mod mobning og vigtigheden af en vedvarende og forebyggende indsats. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Flyvning, jeepkørsel og zombiemarch: Hvad skal dine børn lave til efteråret?

Lyserød lykke: Nyt is-studio giver kys til københavnerne