Sur 😠 Elsker 😍 Like 👍

Netto flytter til den anden side af vejen

Nygårdsvej: I denne uge er Netto på Nygårdsvej lukket, i denne uge åbner Netto på Nygårdsvej.

Netto flytter simpelthen fra nummer 35 til nummer 32. Fra den ene side af vejen til den anden.

Det er ikke engang så mange år siden endda, at Netto i nummer 35 blev ombygget, men da nummer 32 stod ledig i den helt nybyggede ejendom, ville man gerne flytte. Her skulle Kiwi ellers være flyttet ind igen, efter den måtte midlertidig lukke, da den tidligere ejendom blev revet ned for et par år siden. I mellemtiden er Kiwi-kæden helt lukket, og dermed blev der plads til Netto.

Den nye Netto vil være lidt anderledes, end man ellers kender forretningen. Der vil være andre farver, og det vil være en mere lækker indretning, oplyser Netto i en pressemeddelelse.

Butikschefen i den nye Netto-butik er Carsten Hans-Peter Sølund.

Den 51-årige Carsten har med sine 30 års erfaring i detailhandelen, en stor viden om hvordan man yder en god kundeservice. I to år har han haft ansvaret for Netto på Nygårdsvej og rykker nu med over på den anden side af vejen.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Jazz-legende bringer stjerner til Nørrebro

Misbrugssamtale i Cambodja under Happy Hour