Frida Bjerregaard Hagen går stadig i børnehave. Det forhindrede hende imidlertid ikke i at stryge til tops ved skakturneringen København Open. Foto: Vivian Bjerregaard

Wow 🤩

Stor sejr til lille Frida

SKAK: Hun er fem år, går i Børnehaven Mariehønen på Kong Georgs Vej og rager endnu ikke meget i vejret. Men skaktalentet er ikke til at overse.

Navnet er Frida Bjerregaard Hagen, og lørdag 15. juni vandt hun begyndergruppen ved København Open i skoleskak på Frederiksberg Rådhus. Sejren kom i konkurrence med 15 andre unge skakspillere, som hver og en var ældre end Frida. Det fem-årige skaktalent var ganske overbevisende i samtlige fem partier.

Frida har det seneste halve år spillet i ’Skak for sjov’ på Hostrupsvej og deltaget i en del turneringer. Men resultatet på rådhuset er hendes hidtil bedste.

Også andre Frederiksberg-børn klarede sig flot ved København Open. Thore Creve-Fræmohs og Carl Boldt vandt hver deres basisgruppe, som er niveauet over begynderne.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Kunstsalon popper op i Nordhavn

Jazz-legende bringer stjerner til Nørrebro