Grethe Rostbøll. Arkivfoto: Dan Møller

Grethe Rostbøll bliver æresmedlem

ROTARY: Frederiksberg Rotary har fået et nyt æresmedlem, der blev udpeget 18. juni på Frederiksberg Slot.

Det nye æresmedlem er Grethe Rostbøll, der er tidligere kulturminister og har siddet mange år for de konservative i Kommunalbestyrelsen. I dag nyder hun sit otium. Hun er blandt andet blevet æresmedlem hos Frederiksberg Rotary for sit store arbejde som formand for mødeudvalget i klubben, når det drejer sig om diverse arrangementer.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Ungt løbefænomen får førstepladsen

DR sender direkte: Annisette synger til sankthansfest i Dragør