Østerbro Basketball holder basket camp fra 1. juli til 3. juli. Der er begrænsede pladser. Foto: Arkiv

Børnebasket camp: Lær skills og drills

Århusgade: Er du mellem 11 og 16 år, er du inviteret til basket camp fra 1. til 3. juli i Østerbrohuset. Basket campen er arrangeret af Østerbro Basketball. Det kræver ingen erfaring at deltage. Til gengæld lover de en masse tips og tricks, så man kan optimere sit basketspil. Københavns Kommune har sørget for, at det er gratis for børn at deltage, forudsat at man bor i Københavns Kommune. Det kræver blot, at man sender en mail til bsc.oebk@gmail.com, hvori man skriver sit navn, sin alder og kontaktoplysninger. Det koster ellers 750 kroner at deltage på dgi.dk. De gratis pladser, som Københavns Kommune bevilger, er der kun 15 af. De tildeles efter først til mølle-princippet og er udelukkende til børn fra 13 til 16 år.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kunst, vin og tapas på Birkedommervej

Så er der snart sommerfest i Nørrebroparken