To virksomheder i Nordvest slår sig sammen 22. juni, hvor de inviterer på kunst, tapas og vin. Foto: PR foto

Kunst, vin og tapas på Birkedommervej

Birkedommervej: Lørdag 22. juni klokken 16 til 18 holder Argentum Galleri og Værksted sammen med Storm B Café et fælles arrangement, der kredser om kunst, vin og tapas. Argentum er et galleri, hvor der bliver solgt malerier og håndlavede sølvsmykker. Storm B er en hyggelig, lille oase med uformel stemning, der serverer mad og kager til lokale såvel som folk udefra. Arrangementet begynder på Galleri Argentum, hvor Annegitte Abildskov vil fortælle om kunsten i galleriet. Grafikeren Heidi Borg slår vejen forbi og fortæller om sine trykmetoder og kobbertryk. Herefter inviterer Storm B på lidt tapas og vin. Det koster 150 kroner at deltage i arrangementet. Billetter kan købes på Billetto.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Luftforureningen på Østerbro skal måles

Børnebasket camp: Lær skills og drills