Foto: Nørrebro Lokaludvalg

Like 👍

Så er der snart sommerfest i Nørrebroparken

BYFEST: Nu nærmer dagen sig endelig – dagen hvor Nørrebroparken fyldes med godt humør og festglade mennesker. Lørdag 22. juni inviterer Nørrebro Lokaludvalg, Fritidscenter Ydre Nørrebro (FCYN) og Idrætslegepladsen på Nørrebro til stor sommerfest for hele familien i Nørrebroparken.

Anledningen er at metroen langt om længe er ved at være færdig. Nørrebro har fået sin dejlig park tilbage. Det skal fejres med en hyggelig dag med leg, spil, grill og sjov og ballade. Den ternede dug rulles ud på græsset, så tag en madkurv med og kom og vær med.

På dagen kan du møde Nørrebros fritidsliv, se hvad man kan gå til og hvad de laver i bydelens klubber. Man kan prøve panna, discgolf, fodtennis og fodbolddart. Være med til gamle lege som sækkeløb, æggeløb, tovtrækkeri, dåseskjul, sild i en tønde og stå på stylter. Ride på en pony, hoppe i hoppeborg, blive malet i ansigtet, se teater på græsset og meget mere.

Dagens program starter fra klokken 12.00 og de forskellige aktiviteter vil blive fordelt udover områderne ’Skovtursområdet og legepladsen’, ’Det store græsområde’ og ’På kunstgræsbanen’. De mange forskellige aktiviteter og deres starttidspunkter kan findes på Facebook under begivenheden ’Sommerfest i Nørrebroparken’. Udover aktiviteter for både store og små vil en masse unge fra bydelens foreninger være med til blandt andet at passe en række boder, som opstilles til dagen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Børnebasket camp: Lær skills og drills

Sommerkoncert: Der blæser altid en vind